Blog

Ens visita l’Eduard Rivas, l’alcalde d’Esparreguera

El passat dijous, 17 de març, ens va visitar l’alcalde a les nostres oficines d’Esparreguera! L’Elisabeth Udina, CIO de l’empresa, juntament amb el Víctor Duque, van ensenyar-li les instal·lacions.

Un cop feta la rebuda de l’alcalde, tots tres es van reunir amb l’Ana Jaén, coordinadora del servei OAC 360º SOCIAL, i la Laura Mascaró, coordinadora tècnica, per mostrar-li el ventall d’aportacions en forma de serveis que la nostra empresa fa al sector públic des de l’àmbit privat.

Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera, visita les instal·lacions d'Adtende.
Elisabeth Udina i Victor Duque parlen amb l’Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera

Vam tenir l’oportunitat de mostrar-li la nova sala dedicada a OAC 360º SOCIAL. Més tard, la coordinadora d’aquest servei, l’Ana Jaén, li va explicar amb profunditat com aconseguim, per exemple, quadrar 150 agendes de professionals de Serveis Socials de Lleida o buidar entre 16 i 20 hores de feina per treballador a la setmana.

OAC 360º SOCIAL és un suport pels departaments de Serveis Socials dels ens públics. Perquè les professionals es puguin enfocar a ajudar a les persones, que és del que es tracta.

Tot això ho fem possible gràcies al nostre equip d’agents especialitzats en serveis socials i experts en tramitació electrònica, que s’ocupen de la burocràcia inicial necessària per incorporar els usuaris al seu servei. I al mateix temps, ajuden a la ciutadania en els tràmits electrònics de l’àmbit social.

Ja que dimecres passat havíem llançat “PLATOON PER ALS REFUGIATS”, la campanya solidària que posa a disposició l’ús gratuït de la tecnologia de traducció simultània de veu mitjançant l’App de Platoon a refugiats i ajuntaments, ahir, vam poder ensenyar-li a l’Eduard Rivas, l’alcalde d’Esparreguera, com funcionava l’App i els detalls la campanya. 

També va ser una gran i enriquidora oportunitat per compartir opinions respecte a l’actual enfocament polític i administratiu per detectar quines són les bones pràctiques en aquestes situacions.

Per acabar, volem agrair l’assistència per part de l’alcalde a les nostres oficines. Va ser una jornada molt gratificant per continuar descobrint com millorar, entre tots i totes, l’administració pública, ja sigui des d’un punt de vista públic o privat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

dos × 1 =