Blog

Ens visita l’Eduard Rivas, l’alcalde d’Esparreguera

El passat dijous, 17 de març, ens va visitar l’alcalde a les nostres oficines d’Esparreguera! L’Elisabeth Udina, CIO de l’empresa, juntament amb el Víctor Duque, van ensenyar-li les instal·lacions.

Un cop feta la rebuda de l’alcalde, tots tres es van reunir amb l’Ana Jaén, coordinadora del servei OAC 360º SOCIAL, i la Laura Mascaró, coordinadora tècnica, per mostrar-li el ventall d’aportacions en forma de serveis que la nostra empresa fa al sector públic des de l’àmbit privat.

Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera, visita les instal·lacions d'Adtende.
Elisabeth Udina i Victor Duque parlen amb l’Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera

Vam tenir l’oportunitat de mostrar-li la nova sala dedicada a OAC 360º SOCIAL. Més tard, la coordinadora d’aquest servei, l’Ana Jaén, li va explicar amb profunditat com aconseguim, per exemple, quadrar 150 agendes de professionals de Serveis Socials de Lleida o buidar entre 16 i 20 hores de feina per treballador a la setmana.

OAC 360º SOCIAL és un suport pels departaments de Serveis Socials dels ens públics. Perquè les professionals es puguin enfocar a ajudar a les persones, que és del que es tracta.

Tot això ho fem possible gràcies al nostre equip d’agents especialitzats en serveis socials i experts en tramitació electrònica, que s’ocupen de la burocràcia inicial necessària per incorporar els usuaris al seu servei. I al mateix temps, ajuden a la ciutadania en els tràmits electrònics de l’àmbit social.

Ja que dimecres passat havíem llançat “PLATOON PER ALS REFUGIATS”, la campanya solidària que posa a disposició l’ús gratuït de la tecnologia de traducció simultània de veu mitjançant l’App de Platoon a refugiats i ajuntaments, ahir, vam poder ensenyar-li a l’Eduard Rivas, l’alcalde d’Esparreguera, com funcionava l’App i els detalls la campanya. 

També va ser una gran i enriquidora oportunitat per compartir opinions respecte a l’actual enfocament polític i administratiu per detectar quines són les bones pràctiques en aquestes situacions.

Per acabar, volem agrair l’assistència per part de l’alcalde a les nostres oficines. Va ser una jornada molt gratificant per continuar descobrint com millorar, entre tots i totes, l’administració pública, ja sigui des d’un punt de vista públic o privat.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 × 5 =