Blog

Platoon per als refugiats

platoon per als refugiats

Els últims dies i setmanes estem presenciant circumstàncies difícils i inimaginables per a molts. Alhora hem vist iniciatives en el nostre territori que commouen, responent a la gravetat de la situació; mobilitzacions, recollides d’aliments i materials, ajuts humanitaris, campanyes de donacions i crides d’acollides per part de la ciutadania i de l’administració pública. 

Sumant-nos a aquest moviment, des d’ADTENDE, juntament amb SETDEVELOPERS SL i PIPPOL TELEFONIA CLOUD PROFESIONAL SL, volem posar el nostre petit gra de sorra. Hem decidit facilitar la vida a aquestes persones abocades a l’exili, i eliminar l’obstacle de l’idioma quan truquin als ajuntaments demanant ajuda com a persones refugiades en el nostre territori.

Platoon per als refugiats

Posem l’ús de la tecnologia Platoon al servei dels refugiats de guerra d’Ucraïna per a que puguin parlar en el seu idioma nadiu amb els ajuntaments catalans que s’adhereixin a la campanya.

Amb aquest gest podem aconseguir trencar la barrera de l’idioma entre administració municipal i refugiats sense necessitat de tenir algú que domini ambdues llengües. A través de l’App gratuïta “Platoon” els refugiats podran contactar i rebre assistència municipal en el seu idioma, així entre tots facilitem el seu procés d’integració.

Mentre els ajuntaments feu un esforç per acollir aquestes persones en situació irregular i dediqueu recursos per poder fer aquest gest de la millor manera, nosaltres ajudarem en aquesta acollida, facilitant que us entengueu, sense cap cost per vosaltres ni pels refugiats.

Per adherir-vos a la campanya l’únic que heu de fer és omplir el formulari que hi ha més avall i seguir les breus instruccions.

Per més informació respecte a la campanya podeu trucar-nos al 616 68 02 22.

2 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × 2 =