Vacunació Infantil

VACUNACIÓ INFANTIL

📅 El passat dissabte 11 de maig vam començar a formar par de l’Aliança per a la Vacunació Infantil. Una aliança , que des de fa 15 anys, suma esforços per salvar la vida de milions d’infants pel fet que no tenen accés a les vacunes.

Les vacunes són la inversió més segura i rendible per protegir els nens de malalties potencialment mortals especialment aquests últims anys marcats per la pandèmia de la COVID-19.

Salven més de cinc vides cada minut, evitant fins a tres milions de morts cada any.

Creada a l’any 2000, Gavi, the Vaccine Alliance és una organització internacional, que reuneix sectors públics i privats, per millorar l’accés a les vacunes noves i infrautilitzades. Gavi, des del 2000 ha ajudat a vacunar més de 981 milions de nens, prevenint més de 16,2 milions de morts futures.

La Fundació ”la Caixa” es converteix en el primer soci privat de Gavi the Vaccine Alliance a Europa el 2008, creant l’Aliança per a la Vacunació Infantil. El seu objectiu és donar l’oportunitat de sumar-se a la lluita contra la mortalitat infantil a les empreses com part de la seva Responsabilitat Social, als clients com una iniciativa de Filantropia i a empleats del grup CaixaBank. També compta amb el suport de totes les persones que volen ajudar a través de microdonatius.

Gràcies al suport de tots els donants, al compromís anual de la Fundació ”la Caixa” d’igualar totes les donacions rebudes i a la iniciativa Matching fund de la Bill and Melinda Gates Foundation que dobla el total aportat a Gavi, s’ha aconseguit vacunar prop de 9 milions de nens, 860.000 aquest 2022. Cal destacar que des del 2019 tots els fons donats a Gavi per part de la Fundació “la Caixa” juntament amb el Gavi Matching Fund de la Fundació Gates han cobert el 100% del pressupost total de la vacuna contra la Pneumònia a Moçambic i el 44% a Etiòpia.

Li farem arribar informació amb regularitat sobre els progressos d’aquesta gran Aliança.

Rebi una salutació ben cordial.

Junts, ajudem a salvar vides

Si voleu més informació la trobareu en aquest enllaç.

Segell

Aquesta és una de les iniciatives del nou projecte d’acció social d’Adtende: Philanthropic.

Es tracta d’un conjunt d’accions solidàries, de diferents formats, amb les que Adtende pretén contribuir altruistament a la societat per tal de posar el seu granet de sorra cap a un futur millor.

Segueix aquest blog per tal d’estar al dia de les nostres accions.

Vols ser un dels nostres voluntaris?
Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × one =