La primera companyia del mercat experta en serveis innovadors per a enfortir el sector públic amb solucions capdavanteres d'assistència a la ciutadania.

Si un vol despertar confiança, ha de ser digne de confiança.

Stephen R. Covey

Les noves tecnologies no transmeten la confiança que la ciutadania necessita per a relacionar-se amb la seva administració.

administración electrónica

Paraules com Seu electrònica, plataforma de registre, certificat digital, TIC i altres termes tècnics no ajuden massa a les persones a iniciar-se amb facilitat i comoditat en els seus tràmits electrònics.

Es necessita un equip d’experts en l’assistència telefònica a la ciutadania i als treballadors públics com nosaltres, per a superar aquests obstacles. Dominar el llenguatge i tots els procediments de l’administració ens permet assistir als treballadors públics. Saber traduir el llenguatge de l’administració i ajustar-lo a les necessitats de la ciutadania ens permet acompanyar-los en tots els seus tràmits i generar la confiança que necessiten. I podem fer-ho perquè comptem amb professionals que procedeixen del mateix sector públic al qual donem servei.

Sabem com pilotar una ajuda eficaç i un treball d'assistència impecable.

ADTENDE SL és una companyia especialitzada en innovació i prestació de serveis per al sector públic, especialment orientada a l’administració electrònica i al servei de l’e-ciutadà a través dels seus ens públics.

Vam néixer del sector públic, i el nostre focus està posat a donar solucions que aportin valor i que aquest sigui significatiu, que siguin simples i innovadores, i assegurin una òptima relació entre administracions i ciutadania, donant sempre el millor acompanyament a banda i banda.

Quin valor aporten els nostres serveis al sector públic?

Són serveis innovadors, perquè es presten per primera vegada. Perquè complementen l’assistència que dona el sector públic a la seva ciutadania. Perquè ajuden les administracions públiques a complir amb la llei de procediment administratiu. I perquè es focalitzen a atendre la ciutadania.

A més d’això, els nostres serveis d’assistència estan pensats per a establir una base que permeti als treballadors públics dedicar el seu temps a tasques de valor. Això els possibilita  posar el focus i totes les seves energies a donar un servei excel·lent a la ciutadania.

La majoria dels nostres serveis per al sector públic són únics en el mercat. Quan els combinem entre ells, creem paquets de serveis per a aconseguir els millors nivells d’excel·lència i qualitat en atenció ciutadana.

Què ens impulsa a créixer?

Continuar essent una empresa pionera en innovació, experta en l’ús de la tecnologia i en el procediment administratiu, i veterana en la prestació de serveis d’assistència per al sector públic.

Convertir-nos en una companyia referent en totes aquelles administracions i corporacions públiques que vulguin reforçar les seves Oficines d’Atenció Ciutadana per a aconseguir ser més resolutius i donar un millor servei als usuaris.

Establir nous estils d’atenció a la ciutadania.

Alimentar una estreta col·laboració amb les empreses tecnològiques per a contribuir a la millora del programari d’aplicació al sector públic, i per a donar forma tecnològica als nous serveis que dissenyem.

Els nostres valors

Per a nosaltres primer són les persones i després la tecnologia. Per això tota la nostra activitat es focalitza a atendre els éssers humans abans que qualsevol altre factor.

El nostre compromís amb el medi ambient és ferm, i gràcies als nostres serveis 100% digitals, tant nosaltres com els nostres clients generem menys residus, aportant així el nostre granet de sorra a la reducció del preocupant impacte mediambiental.

Creiem en el treball col·laboratiu, i per això també comptem amb fortes aliances amb el sector tecnològic, que donen forma a totes les nostres noves idees i suporten els nostres serveis d’assistència.

QUINES SOLUCIONS APORTEM A l'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA PERQUÈ PRESTI LA MILLOR ATENCIÓ CIUTADANA?

A ADTENDE prestem solucions innovadores perquè el sector públic pugui acompanyar, assistir i formar a la seva ciutadania en els seus tràmits, siguin electrònics o no.

atencion-telefonica

Qualsevol persona en iniciar un tràmit electrònic amb una administració pública pot trobar-se amb obstacles tecnològics per a realitzar-lo amb èxit. Pot ser que sigui per falta de competències en l’ús de les plataformes o seus electròniques. Pot ser que sigui perquè les plataformes de tant en tant fallen. O pot ser que sigui perquè la informació que precisa la ciutadania, no sigui fàcil de trobar. 

En tots aquests casos, la solució que prestem és l’ajuda a la ciutadania amb serveis d’assistència telefònica com OAC 360º.

OAC 360º és un servei realment útil per a atendre les persones en la tramitació dels seus interessos amb l’administració.

En general, la ciutadania desconeix el funcionament de l’administració i s’ensopega molt sovint amb les peculiaritats de l’e-administració i de les tecnologies de la informació.

Pensant en això, i amb objectiu d’ajudar la ciutadania a dominar les noves tecnologies, la nostra millor solució és la formació pràctica i útil que oferim amb BCitizen. 

Un servei especialment pensat per a què la ciutadania, empreses i entitats aprenguin a utilitzar i a obtenir un major rendiment de les eines que l’administració posa al seu servei per a tramitar electrònicament.

Una de les assignatures pendents de la major part de l’administració és aconseguir la màxima efectivitat en l’atenció per telèfon. No és fàcil dimensionar-se per a atendre tota l’activitat telefònica que genera la ciutadania. La conseqüència és la llegenda urbana de que trucar l’administració i que t’atenguin, és una quimera. 

Sap l’administració quantes trucades no arriba a atendre? Doncs ara, pot saber-ho gràcies al nostre producte TRUCA’M.

Una excel·lent solució de descongestió per a les oficines d’atenció al ciutadà.

La informació que estem a punt de donar-te en la següent pàgina, ha ajudat moltes administracions a fer més àgil el treball administratiu dels seus equips, i més fàcil la relació amb la seva ciutadania.

I és possible que aquesta informació pugui fer el mateix per la teva administració.

Si continues navegant, trobaràs la solució que estàs buscant per a prestar serveis capdavanters d’assistència a l’e-ciutadà.