Blog

Èxit d’assistència al webinar «OAC 360º SOCIAL: la força complementària dels serveis socials»

Ja estan disponibles els materials i la gravació del webinar que vam celebrar la setmana passada organitzat pel Consorci Localret.

Dijous dia 17, convidats pel Consorci Localret i acompanyats per la Paeria de Lleida vàrem estar explicant a nombrosos representants de les àrees de Serveis Socials d’ens catalans el valor i els detalls del nostre servei OAC 360º SOCIAL.

Elisabeth Udina, CIO d’Adtende, Víctor Duque, especialista en implantació de projectes d’administració electrònica als departaments de Serveis Socials, i Ana Jaén, coordinadora del servei OAC 360º SOCIAL, van explicar en detall l’objectiu, les característiques, funcionament i  el valor que aporta el Servei als equips de Serveis Socials, i que es centra en alliberar als professionals socials el màxim de temps possible del que dediquen a la burocràcia ineludible, al temps que s’assisteix a la ciutadania en la petició electrònica d’ajuts socials.

Era rellevant poder exposar un cas d’èxit d’OAC 360º SOCIAL, i per això vàrem comptar amb la presència dels responsables de la Paeria de Lleida; Laura Sunyol i Joan Canut. Ells van fer una exposició pràctica de l’experiència d’ús i balanç del servei, ja que La Paeria n’està gaudint des de fa més d’un any. En aquest cas, OAC 360º SOCIAL dóna suport als més de 150 treballadors que integren les cinc àrees en què s’estructuren els serveis socials de Lleida. Des de l’inici del servei s’han realitzat més de 50.000 assistències per aquesta nova via. Aquesta activitat ha permès que els professionals de la Paeria hagin pogut realitzar atencions directes sense dedicar temps a les gestions prèvies, que han estat resoltes per OAC 360º SOCIAL.

Gràcies a tothom que va assistir a la sessió. I gràcies en especial al Consorci Localret per fer valdre el servei i l’organització del webinar, i també a la Paeria de Lleida, per les magnífiques aportacions fetes per la Laura Sunyol i el Joan Canut durant la sessió.

Consulta les diapositives de suport que es van utilitzar en aquest enllaç.

No dubtis a contactar amb nosaltres si t’interessa el servei OAC 360º SOCIAL pel teu ajuntament, Consorci o Diputació! Volem treballar amb la teva organització!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

tres × dos =