Blog

Platoon per als refugiats

platoon per als refugiats

Els últims dies i setmanes estem presenciant circumstàncies difícils i inimaginables per a molts. Alhora hem vist iniciatives en el nostre territori que commouen, responent a la gravetat de la situació; mobilitzacions, recollides d’aliments i materials, ajuts humanitaris, campanyes de donacions i crides d’acollides per part de la ciutadania i de l’administració pública. 

Sumant-nos a aquest moviment, des d’ADTENDE, juntament amb SETDEVELOPERS SL i PIPPOL TELEFONIA CLOUD PROFESIONAL SL, volem posar el nostre petit gra de sorra. Hem decidit facilitar la vida a aquestes persones abocades a l’exili, i eliminar l’obstacle de l’idioma quan truquin als ajuntaments demanant ajuda com a persones refugiades en el nostre territori.

Platoon per als refugiats

Posem l’ús de la tecnologia Platoon al servei dels refugiats de guerra d’Ucraïna per a que puguin parlar en el seu idioma nadiu amb els ajuntaments catalans que s’adhereixin a la campanya.

Amb aquest gest podem aconseguir trencar la barrera de l’idioma entre administració municipal i refugiats sense necessitat de tenir algú que domini ambdues llengües. A través de l’App gratuïta “Platoon” els refugiats podran contactar i rebre assistència municipal en el seu idioma, així entre tots facilitem el seu procés d’integració.

Mentre els ajuntaments feu un esforç per acollir aquestes persones en situació irregular i dediqueu recursos per poder fer aquest gest de la millor manera, nosaltres ajudarem en aquesta acollida, facilitant que us entengueu, sense cap cost per vosaltres ni pels refugiats.

Per adherir-vos a la campanya l’únic que heu de fer és omplir el formulari que hi ha més avall i seguir les breus instruccions.

Per més informació respecte a la campanya podeu trucar-nos al 616 68 02 22.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 1 =